ankie-singsforyou.nl


oudendijk 83 83 4285 WJ Woudrichem
0620300489 Klik om te bellen

Over ankie-singsforyou.nl

Waarom is ankie-singsforyou.nl de beste keuze voor jou?

Wat het verschil maakt, is altijd moeilijk en ook wat er van je verlangd wordt en wat de klant zoekt. Ik ben inderdaad een plaatselijk begrip en bereid om verder te gaan. Heb je iemand nodig die het gevoel over kan brengen in haar muziek dan moet je zeker bij mij zijn. Op locatie in overleg qua km

Meer over ankie-singsforyou.nl:

Mijn website zegt eigenlijk al een beetje wat mijn ervaringen zijn. Ik doe een aantal jaren mee met een plaatselijke revue met eigen teksten en muziek. Ik speel met plaatselijke bands en treed op met mijn eigen orkestbanden. Ook ouderen en gehandicapten horen onder mijn favoriet. Evenementen maar  geen avond vullend programma.

Wat kan ankie-singsforyou.nl je bieden?

Mijn kwaliteit is de diversiteit van mijn liedjes , dus kan me aanpassen aan de situatie van het entertainment. Ik kan mijn eigen geluidsman meenemen. Een indicatie van liedjes zijn: Carol Emerald, Willeke Alberti, Andre Hazes. Maar ook Jazz Diana Krall.

Wie gingen je voor?

Ik zing inmiddels zo'n 10 jaar en wil heel graag mijn vleugels wat uitslaan om mijn publiek het naar de zin te maken. Kleinschalig en niet voor een vol programma. En natuurlijk altijd in overleg, tot een einddoel komen is zeker prioriteit.

Foto's

Soort entertainment of bedrijf

Muziek

Onze locatie

ankie-singsforyou.nl


oudendijk 83 83 4285 WJ Woudrichem
0620300489 Klik om te bellen