Anchada Events


Zuidbuurt 89 3132 KA Vlaardingen
010-4741173 Klik om te bellen

Over Anchada Events

Theorie brengt u van A naar B, fantasie brengt u overal [Albert Einstein]

Theorie is het bepalen van doelstellingen en fantasie is het creëren van het evenement. Anchada Events, een full service organisatiebureau, zorgt samen met u voor de juiste mix tussen theorie en fantasie om zodoende uw evenement onvergetelijk te maken. Typerend voor Anchada Events is het samenspel tussen vertrouwen en ervaring. Vertrouwen is de basis voor de samenwerking, want op het moment suprême kunt u het resultaat pas voelen, ruiken en ervaren. Wij gaan ook graag met ú een relatie aan.

Wanneer het gaat om het ultieme samenspel van creatie, organisatie en uitvoering is Anchada Events uw partner. Samen met u ontwikkelen wij een concept dat volledig aansluit op uw wensen, budget en identiteit, altijd een motiverende en inspirerende beleving vol emotie!!

Aan onze ervaring zal het zeker niet liggen: ons team heeft ruim 20 jaar expertise in het bedenken en organiseren van zeer uiteenlopende evenementen, voor gerenommeerde bedrijven in diverse branches. Elk met hun eigen specifieke doelgroep, doelstelling en aanpak, maar altijd met een optimaal rendement.


Anchada Events in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Organisatiebureau

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Anchada Events


Zuidbuurt 89 3132 KA Vlaardingen
010-4741173 Klik om te bellen