all Sports Resort Maurik


Eiland van Maurik 19 4021 GG Maurik
0344621191 Klik om te bellen

Over all Sports Resort Maurik

Pure emotie. Maar wel met verstand. In een prachtig waterrijk gebied bij Tiel ligt all Sports Resort Maurik, midden in de ruige natuur met uitgestrekte velden en veel water. Een ideale locatie om met uw medewerkers, gasten of relaties te genieten van talloze sportieve activiteiten, zoals jetskiën, quadrijden, klimmen, 4x4 terreinrijden en off road motorrijden. Dankzij een klimwand van 16 meter, een tokkelbaan, een handboogschietterrein en een hindernisbaan kunt u er naar hartelust avonturieren.

Verder beschikt all Sports Resort Maurik over een accommodatie waar u welkom bent voor bedrijfsvergaderingen, nascholing of presentaties. Het kajuitachtige boothuis ademt een warme en ontspannen sfeer. Alles is aanwezig voor een onvergetelijke en inspirerende dag: in de zomers mooie terrassen, in de winter een open haard, prima gastronomische mogelijkheden. Luxueuze feesttenten maken het mogelijk uw evenement bijna onbeperkt uit te breiden.

Motor Island
Een uniek onderdeel van all Sports Resort Maurik is het Motor Island. Daar kunt u een dagje heerlijk motorrijden. U kunt zich aansluiten bij speciale themamiddagen voor bijvoorbeeld dames, beginners, gevorderden of mensen die al heel lang geen motor meer hebben gereden. Maar reken er wel op dat u uw grenzen gaat verleggen! Een dag op Motor Island is op alle fronten compleet: theorie en praktijk, kleding en het nieuwste Yamaha road en offroad materiaal, koffie, lunch en drankjes.

Foto's

all Sports Resort Maurik

all Sports Resort Maurik in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Adventure Sport Events

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

all Sports Resort Maurik


Eiland van Maurik 19 4021 GG Maurik
0344621191 Klik om te bellen