Airbrush Studio MarciArtistic


Eeser Hout 12 B 8332 VR Steenwijk

Over Airbrush Studio MarciArtistic

Waarom is Airbrush Atelier MarciArtistic de beste keuze voor jou?

Hier vind je het leukste creatieve uitje van Noord-Nederland!

Airbrushen

Voor de creatieve airbrush workshops heb je geen teken-, schilder- of airbrushervaring nodig. Met een airbrushcursus of privéles ga je dieper in op de techniek en leer je een grondige basis van airbrushvaardigheden. Of droom je van je eigen bodypainting? Hier vind je de activiteit die bij jou past.

Van portret tot custom bike

Bedenk het maar en het kan hier beschilderd worden, van eenvoudige patronen tot realistische portretten, van mens en dier. Heb je een motor, gitaar, raceauto, 3D beeld die je wilt pimpen? Kies om het te laten maken of leer het zelf, tijdens privélessen.

Groepsuitje

Boek jullie uitje met familie of vrienden in deze professionele airbrush studio, geschikt voor groepen van 5 tot 14 personen. Neem contact op voor een airbrushworkshop, airbrushcursus of privéles.

Teambuilding of personeelsuitje

Het is iedere keer weer zoeken naar een 'one fits all' activiteit. Naast de vaste workshops kun je nu ook een uitgebreid programma op maat boeken, met eigen thema of roulerende groepen met e-choppertour, fotografieworkshop, culinaire lunch of wijn/cognacproeverij in de omgeving. Denk ook eens aan een muurschildering in ontvangsthal/vergaderzaal, of een schilderij voor de jubilaris. Neem contact op voor overleg en offerte op maat: info@marciartistic.nl

Soort entertainment of bedrijf

Bedrijfsuitjes
Teambuilding
Workshops

Onze locatie

Airbrush Studio MarciArtistic


Eeser Hout 12 B 8332 VR Steenwijk