Airbrush Studio MarciArtistic


Eeser Hout 12 8332 VR Steenwijk

Over Airbrush Studio MarciArtistic

Waarom is Airbrush Atelier MarciArtistic de beste keuze voor jou?

Hier vind je het leukste creatieve uitje van Noord-Nederland! Zonder enige ervaring met airbrushen kun je hier terecht voor een creatieve workshop of teambuilding. Met een airbrushcursus of privéles ga je dieper in op de techniek en leer je een grondige basis van airbrushvaardigheden. Of droom je van je eigen bodypainting? Hier vind je de activiteit die bij jou past.

Bedenk het maar en het kan hier beschilderd worden, van eenvoudige patronen tot realistische portretten, van mens en dier. Heb je een motor, gitaar, raceauto, 3D beeld die je wilt pimpen? Kies om het te laten maken of leer het zelf, tijdens privélessen.

Boek jullie groepsuitje in deze professionele airbrush studio. Neem contact op voor een teambuilding, airbrushworkshop, airbrushcursus of privéles. Voor bedrijven en evenementen is het mogelijk creatieve workshops of een demonstratie airbrushing op locatie te boeken. Denk voor je bedrijf eens aan een muurschildering in je ontvangsthal of vergaderruimte, of schilderij voor de jubilaris.

Airbrush Studio MarciArtistic in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Bedrijfsuitjes
Teambuilding
Workshops

Onze locatie

Airbrush Studio MarciArtistic


Eeser Hout 12 8332 VR Steenwijk