Airbrush Atelier MarciArtistic


Capellekade 10 8331 KX Steenwijk

Over Airbrush Atelier MarciArtistic

Waarom is Airbrush Atelier MarciArtistic de beste keuze voor jou?

Hier vind je het leukste creatieve uitje van Noord-Nederland! Zonder enige ervaring met airbrushen kun je hier terecht voor een creatieve workshop of teambuilding met airbrush. Met een airbrush cursus of privéles ga je dieper in op de techniek en leer je een grondige basis van airbrushvaardigheden. Of droom je van je eigen bodypainting? Hier vind je de activiteit die bij jou past.

Bedenk het maar en het kan hier beschilderd worden, van eenvoudige patronen tot realistische portretten, van mens en dier. Heb je een motor, gitaar, raceauto, 3D beeld die je wil pimpen? No problem, je kunt het hier laten doen óf zelf leren en uitvoeren, tijdens privélessen.

Boek jullie groepsuitje in dit professionele airbrush atelier. Neem contact op voor een creatieve teambuilding, airbrushworkshop, airbrushcursus of privéles. Voor bedrijven en evenementen is het mogelijk creatieve workshops of een demonstratie airbrushing op locatie te boeken. En vergeet niet de mogelijkheid om een hoge kwaliteit muurschildering te laten maken in je ontvangsthal of vergaderruimte.

Airbrush Atelier MarciArtistic in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Bedrijfsuitjes
Facilitair Bedrijf
Workshops

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Airbrush Atelier MarciArtistic


Capellekade 10 8331 KX Steenwijk