2-Force Music


Sibeliuspad 56 1323 CP Almere
0651940398 Klik om te bellen

Over 2-Force Music

2-FORCE

Hoe het begonnen is …
Ruim 17 jaar podiumervaring en nog steeds even enthousiast!
Het kan haast niet anders dan dat wij het hier hebben over de broers Eddy & Roy van Slimming, beter bekend als het artiestenduo 2-FORCE. Deze in Amsterdam geboren en getogen broers hebben één grote passie namelijk zingen. Zij weten als geen ander in te spelen op het publiek en alleen al om die reden is het een genot dit artiestenduo te zien optreden.

De muzikaliteit is Eddy & Roy met de paplepel ingegoten. Elke mogelijkheid om mensen te entertainen werd met beide handen aangegrepen. De fijne kneepjes van het vak werden hun bijgebracht door de bekende zangpedagogen Frans Cornet en Kees Taal.

In 2007 hebben zij de stap gewaagd en zijn zij zich volledig gaan richten op een professionele zangcarrière; en met succes! Sinds april 2008 zijn er 3 Nederlandstalige singles verschenen die meer dan goed door de lokale omroepen werden ontvangen en ook de verdiende airplay hebben gekregen.

Samen met Velibor Weller en Peter de Wijn wordt er hard gewerkt aan een Nederlandstalig nieuwe single, welke deze zomer zal worden gereleased. Het langverwachte album van
2-FORCE zal niet veel later dit jaar worden uitgebracht.

Hoogtepunten …
Het zelf georganiseerde 2-FORCE concert dat in 2006 in het Almere Event Centre heeft plaatsgevonden. Ruim 600 fans hebben samen met 2-FORCE een grandioos feest gebouwd.

Op 16 mei 2009 staat 2-FORCE in de Heineken Music Hall tussen artiesten van wereldformaat zoals The Trammps, Tavares, Robin S.

Maar ook niet te vergeten:
Amsterdam Live, Evenaar Festival, Jeroen van der Boom (voorprogramma in Wauw Almere), La Mère Festival, Meerlive, Postcode Loterij, Radio NL Koninginnedag, Zingen op de Zaan etc.

Feel Good …
Dankzij hun enorme veelzijdigheid neemt 2-FORCE, in een spetterend optreden van 30 minuten, het publiek mee terug naar de jeugdherinneringen en de eerste feestjes en/of swingen op gouwe ouwe discohits en soulklassiekers. Een fantastisch optreden met exclusieve medleys. Medleys die je doen terugverlangen naar deze jaren van glitterbollen en plateauzolen.
2-FORCE; een veelzijdig artiestenduo dat al verschillende kanten van zichzelf heeft laten zien, maar mensen blijft verrassen.

2-FORCE; 200% garantie voor een swingend evenement.

2-FORCE
MUSIC | MAGIC | MORE

Soort entertainment of bedrijf

Muziek

Onze locatie

2-Force Music


Sibeliuspad 56 1323 CP Almere
0651940398 Klik om te bellen